Rrjedhja e dokumenteve të Pentagonit/ Zyrtarët: Rrezik për sigurinë kombëtare

featured

“Ne jemi ende duke hetuar se si ndodhi kjo, si dhe shtrirja e çështjes,” tha Chris Meagher, ndihmësi i sekretarit të mbrojtjes për çështjet publike. “Ka pasur hapa për të parë më nga afër se si shpërndahet ky lloj informacioni dhe kujt.”

Rrjedhja e dokumenteve të Pentagonit/ Zyrtarët: Rrezik për sigurinë kombëtare