MARKETING

Portali informativ PRESSonline.mk u mundëson lexuesve të tij të ndjekin lajmet më të rëndësishme dhe më të fundit politike, ekonomike dhe urbane, si dhe lajmet nga bota, kultura, bota e yjeve, shëndetësia, teknologjia, moda

Portali ka filluar punën më 22 nëntor të vitit 2018 dhe sot është ndër portalet informative më të besuar.

ЦЕНОВНИК – Претседателски избори 2024

ЦЕНОВНИК – Парламентарни избори 2024

Çmimore:

KONTAKT:

Tel: +389 75 440 905 | email: info@pressonline.mk | marketing@pressonline.mk