Publikohen AUDIOT/ Zhaklin Lekatari kërcënon hapur një psikologe: Më thuaj vendin ku punon…

featured

Opinionistja e “Big Brother VIP Albania 2”, Zhaklin Lekatari ka kërcënuar një psikologe shqiptare, Anila Balla e cila jeton dhe ushtron profesionin e saj në SHBA.

Zhaklina e ka kërcënuar se do bëj gjithçka që t’i heq licensën e punës dhe të sigurohet që askush tjetër të mos e marr më si punonjëse.

Të gjitha këto kërcënime nga opinionistja, sipas vijnë pasi psikologja i ka dërguar mesazhe ofenduese edhe fyese.

“Ty Anila në shkollën e psikologjisë kështu të kanë mësuar që ti drejtohesh tjetrit dhe ti thuash që ti je e sëmurë psiqike? Je e sigurt Anila që je psikologe? Sepse unë do ta heq licensën e psikologes”, janë këto disa fjalë apo kërcënime që Zhaklina ka bërë drejt psikologes.

https://www.youtube.com/watch?v=APOCid7Ub5E

Publikohen AUDIOT/ Zhaklin Lekatari kërcënon hapur një psikologe: Më thuaj vendin ku punon…