Ju presin ditë të vështira! Pjesa e mbetur e korrikut nuk do të jetë e mirë për këto shenja

featured

Korriku është një muaj i mrekullueshëm, por do të jetë edhe një provë për disa shenja. Shenjat e ndryshueshme do të përjetojnë vështirësi, por mësimet do t’u mundësojnë atyre të përballen me sfidat e ardhshme.

Është koha që këto shenja të rilidhen me vetëvlerësimin e tyre dhe të kuptojnë se kanë forcë, janë të guximshëm dhe do ta kapërcejnë. Sezoni i Gaforres do t’u mësojë atyre punë të palodhur dhe disiplinë. Ndërkohë, sezoni i Luanit, i cili fillon më 22 korrik, do t’i lejojë këto shenja të përqafojnë anën e tyre optimiste dhe të gjejnë energjinë dhe guximin që u nevojitet.

Virgjëresha

Mund të jetë pak e mërzitshme kur Dielli dhe sundimtari juaj Mërkuri janë në pjesën më të errët të grafikut tuaj. Ju gjithashtu keni të bëni me Saturnin në kundërshtim me shenjën tuaj, gjë që shkakton konflikt në marrëdhënie, veçanërisht me Hënën e Plotë në Bricjap duke sjellë në dritë çështjet e marrëdhënieve që Saturni ju ka shtyrë t’i kuptoni që më parë.

Megjithatë, pjesa e parë e muajit ka astrologji për t’ju ndihmuar të kapërceni sfidat, me Diellin në Gaforre që ende sjell shumë emocione në jetën tuaj të përditshme dhe njerëzit që vlerësoni t’ju mbështesin. Sa shumë ata ju mbështesin ndihet si një bekim gjatë kësaj kohe.

Marsi është tashmë në Dem, duke ju dhënë shumë mundësi për të punuar shumë për atë që dëshironi, të njëjtat mësime vazhdojnë derisa Marsi të hyjë në Binjakët në datën 20. Marsi te Binjakët mund të sjellë energji sfiduese në shtëpinë tuaj të karrierës, por gjithsesi do t’ju motivojë të punoni shumë.

Kur sundimtari juaj, Mërkuri, të hyjë në shenjën tuaj në datën 25, do të ndiheni shumë më tepër në elementin tuaj dhe do të jeni gati për të marrë përsëri stafetën dhe për të ecur përpara.

Shigjetari

Muaji fillon me Hënën e Re në Gaforre, duke ju lejuar të përballeni me frikën tuaj dhe të kuptoni fuqinë tuaj. Viti ka qenë një provë e vetëvlerësimit tuaj, me Saturnin që ju bën të dyshoni për forcën tuaj dhe Neptuni që ushqen disa iluzione.

Megjithatë, veçanërisht me planetët e ujit ju fitoni qartësi. Edhe pse gjërat mund t’ju duken shumë serioze dhe tronditëse, ju e kuptoni që për të dalë nga errësira, do t’ju duhet armatura juaj e re.

Gjërat bëhen me diell dhe më të qarta sapo Venusi të hyjë në Luan më 11 dhe në Diell më 22 korrik. Të dy kalimet do t’ju lejojnë të ndiheni në elementin tuaj dhe të rindezni atë ndjenjë besimi. Hyrja e Mërkurit në Virgjëreshën në datën 25 do t’ju ndihmojë të ndiheni rehat duke ëndërruar përsëri.

Peshqit

Edhe pse Dielli do të kalojë në shenjën tuaj për pjesën e parë të muajit, pjesa e dytë do të jetë një mësim për menaxhimin e kohës dhe për të parë nëse i keni zbatuar mësimet e Saturnit. Tani jeni më të vetëdijshëm për ekuilibrin që duhet të sillni kur bëhet fjalë për t’i dhënë energjinë tuaj të tjerëve. Ju mund të jeni shumë të etur për të ndihmuar ata që ju rrethojnë, por mund të pyesni veten nëse energjia është e ndërsjellë.

Sapo Venusi të hyjë në Luan në datën 11, më shumë nga këto çështje do të jenë në mendjen tuaj, megjithëse mund të përqendroheni edhe në psikikën tuaj. Sundimtari juaj, Jupiteri, është në shenjën e Binjakëve, duke ju kujtuar të gjeni kohë për veten dhe t’i jepni përparësi shtëpisë dhe kujdesit për veten nëse ndiheni të rraskapitur.

Saturni ju shtyn të evoluoni, të merrni më shumë përgjegjësi dhe sezoni i Luanit do të jetë një kohë për të parë nëse e keni balancuar punën tuaj të palodhur me kujdesin për veten. /vizionplus.tv

Ju presin ditë të vështira! Pjesa e mbetur e korrikut nuk do të jetë e mirë për këto shenja
|