U pajtuan me njëra-tjetrën, Efi- Kiarës: Ky banor i BBV më ka zhgënjyer shumë

featured

Pasi u ulën tensionet mes tyre, Kiara Tito dhe Efi Dhedhes kanë biseduar lidhur me sulmet e vazhdueshme të Bledi Manes në shtëpinë e “Big Brotther VIP Albania”.

Efi gjatë bisedës me Kiarën është shprehur se është shumë e zhgënjyer nga sjellja e tij.

Efi tregoi se kjo është një strategji e Bledit që herë kalon me një anë dhe herë në tjetrën.

Ndër të tjera Efi u shpreh se Bledi e ka inatin aq të keq saqë kur zhgënjehet merr hak dhe ia nxin jetën.

Ky Bledi uaa sa më ka zhgënjyer ua ça tipi, flet për Oltën, thua se i intereson. Më duken fiks si furça. Ka strategji sa andej e këtej. E ka inatin aq të keq sa ta nxin ta nxjerr nga hundët”, tha Efi.

U pajtuan me njëra-tjetrën, Efi- Kiarës: Ky banor i BBV më ka zhgënjyer shumë