Rezultatet: Ky është banori që u votua më së shumti për të larguar sonte nga Big Brother

featured

Kiara, Efi, Bledi dhe Ronaldo janë në nominim. Njëri prej tyre do të lërë shtëpinë e Big Brother Vip Albania sonte,

Xing.al publikoi një sondazh ku u votua për banorin që dëshironi të largohet dhe votat më të shumta kanë qenë për Kiarën.

Kiara ka marrë 42% të votave, pas saj vjen Bledi me 38%, Ronaldo me 17% dhe Efi me 3%.

Rezultatet: Ja kë votuan shqiptarët për të larguar sonte nga

Rezultatet: Ky është banori që u votua më së shumti për të larguar sonte nga Big Brother