Ambasadori Hill: Moment kyç për zbatimin e marrëveshjes mes Beogradit e Prishtinës

featured

Ambasadori i ShBA-së në Beograd, Christopher Hill, ka thënë se ka ardhur një moment kyç ku pritet të ndodhë ndonjë gjë sa i përket zbatimit të marrëveshjeve mes Kosovës dhe Serbisë, raporton “Tanjug”.

Hill ka folur nga Valeva, ndërsa ka thënë se nuk do të jetë e lehtë të zbatohet ajo që është dakorduar në Ohër.

“Sa i përket marrëveshjes së Ohrit dhe marrëveshjeve tjera, për asnjë moment nuk kam thënë se është ndonjë gjë e lehtë dhe se do të jetë e lehtë, por mendoj se kemi ardhur në një moment kyç në kuptimin se pritet që të ndodhë diçka sa i përket çështjes së zbatimit”, tha Hill.

Ai thotë se është moment plotë shrpesë dhe se pret zbatimin e asaj që është dakorduar.

Ambasadori Hill: Moment kyç për zbatimin e marrëveshjes mes Beogradit e Prishtinës