Fisnik Syla i dërgon dron me një porosi Luizit

featured

Fisnik Syla i kishte premtuar se do t’i dhurojë banorit të Big Brother 100 mijë euro, nëse nuk i japin çmimin e madh. 

Ai sot ka dërguar dron mbi shtëpinë e “BBV” me foton e tij dhe të Luizit duke rikujtuar premtimin që ka dhënë.

“Premtimin e dhënë do ta mbaj”, shkruhej aty.

Fisnik Syla i dërgon dron me një porosi Luizit