Kategoria: OP/ED

Nga: Destan JONUZI “Diktati bullgar”, “planet” e Evropës dhe botës për të thyer “stoicizmin” e Mickoskit janë pjesë e fjalorit…

Megjithëse Ukraina dhe Moldavia kanë nivele të ngjashme të lindshmërisë (1.22 dhe 1.77 respektivisht), popullsia e Ukrainës prej 44 milionë…