Samsung Galaxy Z Fold6 dhe Z Flip6 tashmë e çojnë Galaxy AI në një nivel të ri

featured

Njihuni me versionin e ri të Galaxy AI, të përmirësuar me formatin unik të gocës së moluskut të serisë Galaxy Z dhe ekosistemin e lidhur Galaxy

Galaxy Buds3 Pro sjell zë dhe komunikim të përmirësuar, falë veçorive inovative të inteligjencës artificiale

Shkup, 10 qershor 2024 – Samsung Electronics prezantoi sot Galaxy Z Fold6 dhe Galaxy Z Flip6 të ri, si dhe kufjet pa tela Galaxy Buds3 dhe Buds3 Pro në eventin Unpacked në Paris.

Në fillim të këtij viti, Samsung hyri në epokën e inteligjencës artificiale celulare përmes fuqisë së Galaxy AI. Me prezantimin e serisë së re Galaxy Z, Samsung hap kapitullin tjetër të Galaxy AI, duke përdorur një format të gjithanshëm dhe fleksibël të krijuar për një gamë të tërë përvojash unike celulare. Pavarësisht nëse përdorni ekranin e madh të Galaxy Z Fold, FlexWindow unik të Galaxy Z Flip ose potencialin e plotë të FlexMode unik, Galaxy Z Fold6 dhe Z Flip6 i ri do të ofrojnë edhe më shumë mundësi për të përfituar sa më shumë nga inteligjenca artificiale. Këto pajisje, të ndërtuara mbi historinë e Samsung në formatet e palosshme, me fuqinë e Galaxy AI do të mundësojnë një përvojë unike të palosshme inteligjente dhe elastike dhe do të mundësojnë një gjeneratë të re komunikimi, produktiviteti dhe kreativiteti, u tha gjatë prezantimit.

“Historia e gjatë e inovacionit të Samsung na ka lejuar të udhëheqim fushën e komunikimeve celulare, si dhe krijimin e formatit të pajisjes së palosshme dhe futjen në epokën e inteligjencës artificiale celulare. Ne jemi jashtëzakonisht të kënaqur që jemi në gjendje t’i prezantojmë këto dy teknologji plotësuese së bashku sot dhe të hapim mundësi të reja për përdoruesit në mbarë botën,” tha TM Roh, President dhe Shef i Biznesit Mobile eXperience në Samsung Electronics. “Pajisjet tona të palosshme u përgjigjen nevojave unike të çdo përdoruesi dhe tani të përmirësuara me fuqinë e Samsung Galaxy AI, ato na sjellin një përvojë të paparë përdoruesi.”

Inovacioni i vazhdueshëm i Samsung në pajisjet rrotulluese ka dhënë serinë më të hollë dhe më të lehtë Z deri më tani, për ta bërë atë sa më të lehtë për t’u mbajtur. Dizajni krejtësisht simetrik me skajet e sheshta u jep pajisjeve një pamje të rafinuar, ndërsa raporti i ri i pamjes së ekranit të palosshëm Galaxy Z Fold6 lejon një përvojë më natyrale të shikimit të përmbajtjes, e ngjashme me atë të telefonave konvencionalë në formë pllake. Me përmirësimet e dizajnit, seria e re Galaxy Z është edhe më e qëndrueshme për përdorim më të shkujdesur. “Hekurudha” e dyfishtë e menteshave të palosshme tani mbështetet nga një skaj i palosshëm i përforcuar për të “thithur” më mirë goditjet e jashtme. Për më tepër, shtresat e përmirësuara në ekranin kryesor ndihmojnë në reduktimin e shtrembërimit dhe ruajtjen e ngurtësisë. Gjenerata e fundit e telefonave inteligjentë Galaxy Z është gjithashtu e pajisur me Armor Aluminium të avancuar dhe Corning® Gorilla® Glass Victus® 2, duke e bërë këtë serinë më të qëndrueshme Galaxy Z deri më tani.

Përveç besueshmërisë, shumë vëmendje i është kushtuar performancës së serisë Galaxy Z; Të dyja pajisjet mundësohen nga platforma celulare Snapdragon® 8 Gen 3 për Galaxy, procesori më i avancuar celular Snapdragon ndonjëherë, duke bashkuar më të mirat e njësive qendrore, grafike dhe të përpunimit nervor. Procesori është optimizuar për përpunimin e detyrave të AI dhe sjell grafikë të përmirësuar, si dhe performancë të përmirësuar përgjithësisht. Sistemi i ftohjes është përmirësuar gjithashtu, duke përmirësuar performancën e pajisjes falë njësisë së ftohjes së kondensimit të rritur të Galaxy Z Fold6. E njëjta teknologji u aplikua për herë të parë në Galaxy Z Flip6.

Galaxy Z Fold6 – Produktiviteti i ekranit të madh i rritur nga inteligjenca artificiale
Galaxy Z Fold6 i ri sjell një sërë veçorish dhe mjetesh të përmirësuara me AI që përmirësojnë përvojën e ekranit të madh dhe kontribuojnë shumë në produktivitetin në lëvizje.

Samsung Galaxy Z Fold6 dhe Z Flip6 tashmë e çojnë Galaxy AI në një nivel të ri
|