Sa mund të jeni një detektiv i mirë: A mund ta kuptoni se cili burrë është vrasësi?

featured

Nëse mendoni se mund të jeni një detektiv i mirë, provoni ta zgjidhni këtë enigmë.

Kjo është një lojë interesante truri që mund t’ju ndihmojë të rritni aftësitë tuaja të të menduarit krijues dhe ta bëni kohën tuaj të lirë më interesante.

Një grua është vrarë në një tualet restoranti. A mund ta merrni me mend se kush është vrasësi, bazuar në foto?
Dhe nëse nuk jeni të sigurt, ne ju sjellim një zgjidhje.

Vrasësi është njeriu numër 4.

Pse?

Para së gjithash, duket shumë i tensionuar, dhe është gjithashtu më afër me tualetin. Atij i mungon thika në tavolinë. Këmisha e tij është grisur në fund, dhe një pjesë e këmishës është pranë viktimës. Gjithashtu, personi numër 4 ka një gërvishtje në qafë.

Sa mund të jeni një detektiv i mirë: A mund ta kuptoni se cili burrë është vrasësi?
|