LSDM: Autobusë të pasigurt, shkupianët po mbyten nga deponitë e djegura, VMRO shkatërroi Shkupin

featured

Pasi VMRO-DPMNE mori pushtetin në Shkup, qyteti me një fjalë u shkatërrua, akuzojnë nga LSDM.

“Për shkak të afarizmit të dështuar të Arsovskës dhe Mickoskit, nuk ka segment në të cilin jetesa në kryeqytet nuk është në rënie. Autobusët e pasigurt, JSP po shembet, shkupianët po mbyten nga djegia e deponive që VMRO-DPMNE premtoi t’i pastrojë, ndërmarrjet publike nuk funksionojnë. E gjithë kjo vërteton se në çfarë gjendje të tmerrshme është qyteti i Shkupit, në çfarë gjendje të keqe është NTP, si dhe ndërmarrjet e tjera publike. Vetëm VMRO DPMNE-ja nuk është e prekur nga kjo, as edhe pak. Ish-e përkëdhelura e tyre Danella Arsovska njofton se vetë këshilltarët e VMRO-DPMNE-së po bllokojnë punën e ndërmarrjeve publike si dhe blerjen e autobusëve të rinj për qytetin”, thonë nga LSDM.

Nga atje shtojnë se nuk ka asnjë provë më të madhe se favorizimi dhe interesi partiak i OBRM-PDUKM-së janë mbi të gjitha dhe se qytetarët nuk janë aspak të rëndësishëm për ta.

LSDM: Autobusë të pasigurt, shkupianët po mbyten nga deponitë e djegura, VMRO shkatërroi Shkupin
|