Cili ishte qëllimi i këtyre “dizajneve krejtësisht të jashtëzakonshme”?

featured

Ndonjëherë njerëzit bëhen kreativë dhe duan të dizajnojnë diçka krejtësisht të jashtëzakonshme.

Megjithatë, gjërat nuk funksionojnë siç duhet, gjithmonë.

Në vend të kësaj, idetë që synoheshin të ishin artistike ose unike, duken më të tmerrshme ose të padobishme.

Kjo dëshmohet edhe nga këto fotografi, të mbledhura nga Bored Panda.

Aty, njerëz nga e gjithë bota ndanë dështimet e çuditshme të dizajnit që kanë parë. /Telegrafi/

Cili ishte qëllimi i këtyre “dizajneve krejtësisht të jashtëzakonshme”?
|