Nuk është e nevojshme që të jetosh në Europë për të pasur sharmin dhe hijeshinë e vajzave franceze. Duket se gardëroba e tyre ka disa elemente bazë pa të cilat këto vajza nuk dalin nga shtëpia. Këmishë e bardhë, xhaketë me kopsa, këpucë të sheshta janë vetëm disa prej detajeve që gjenden në gardërobën e gocave parisiene.

Hashtagu #frenchgirlstyle ka mbi 95 milionë shikime në TikTok dhe është e qartë se gratë kudo janë duke kërkuar të përmirësojnë veshjet e tyre duke u frymëzuar nga stili i francezeve. Qëllimi është të blini rroba dhe aksesorë që mund të përzihen dhe kombinohen lehtësisht.

Ndoshta, ka shumë artikuj ku mund të frymëzoheni nga vajzat franceze, por 10 gjërat e përjetshme në dollapin e tyre janë këto:

10 veshje, këpucë dhe aksesorë që çdo grua franceze i

-Balerinat 

10 veshje, këpucë dhe aksesorë që çdo grua franceze i

-Një pardesy kafe

10 veshje, këpucë dhe aksesorë që çdo grua franceze i

-Këmishë e bardhë me kopsa

10 veshje, këpucë dhe aksesorë që çdo grua franceze i

-Xhaketë oversize

10 veshje, këpucë dhe aksesorë që çdo grua franceze i

-Xhinse me prerje të drejtë

10 veshje, këpucë dhe aksesorë që çdo grua franceze i

-Bluzë me vija

10 veshje, këpucë dhe aksesorë që çdo grua franceze i

-Shall mëndafshi

10 veshje, këpucë dhe aksesorë që çdo grua franceze i

-Fustan i zi i shkurtër

10 veshje, këpucë dhe aksesorë që çdo grua franceze i

-Një pulovër e thjeshtë

10 veshje, këpucë dhe aksesorë që çdo grua franceze i