Miriami vjen me një ndryshim në pamje, por si e priti Albani?

featured

Këngëtarja e mirënjohur Miriam Cani, ditën e djeshme ka bërë një ndryshim në pamjen e saj. Ajo i është bashkuar modelit të flokëve të shkurtra, që tanimë është një trend.

Por si e ka pritur partneri i saj Alban Skënderaj këtë ndryshim?

Patjetër që i ka pëlqyer shumë… Dhe këtë e tregon më së miri postimi i tij që ka bërë përpara pak momentesh në rrjete sociale.

Nuk e di ç’mendoni ju por mua po më pëlqen ky modeli i ri i flokëve të Miriamit🤍”- shkruan Albani përbri fotografisë që ka ndarë me Miriamin në krah.

Miriami vjen me një ndryshim në pamje, por si e priti Albani?
|