Bollëk dhe rritje financiare, fillim i verës i mbarë për 2 shenjat e Horoskopit

featured

Qershori ka një bollëk tranzitesh interesante që do të jenë të bollshme për ajrin dhe shenjat e ndryshueshme. Megjithatë, edhe shenjat e ujit do të argëtohen pasi këta planetë aktualisht te Binjakët të hyjnë në shenjën e Gaforres.

Muaji fillon me treshen e Jupiterit drejt Plutonit më 2 qershor, e ndjekur nga hëna e re në Binjakët më 6, dy tranzite të bukura që do ta shtyjnë kolektivin të ndryshojë gjërat me mënyrën se si ata krijojnë lidhje. Në datën 9 Marsi hyn në shenjën e Demit, duke u dhënë përparësi shenjave të tokës dhe ujit. Afërdita dhe Mërkuri notojnë në ujërat misterioze të Gaforres në datën 17, duke sjellë energji të bollshme dhe pozitive në shenjat e ujit përpara se Dielli të hyjë në Gaforre në datën 20.

Më 21 qershor 2024, hëna e plotë në Bricjap do të na kthejë që t’i marrim gjërat seriozisht. Është një periudhë e bukur për t’u kapur me njerëzit, për të bërë paqe në punë ose shkollë dhe për të qenë më të përgjegjshëm. Më në fund, stacionet e Saturnit kthehen retrograde në datën 29, duke shtuar një kapitull tjetër për shenjat e ndryshueshme gjatë kësaj epoke Saturniane. Një periudhë reflektimi, durimi dhe qartësie do të jetë gjithashtu thelbësore për kolektivin.

1. Binjakët
Më 2 qershor 2024, Jupiteri do të bëjë një treshe me Plutonin, një metamorfozë që ndikon pozitivisht në shenjën tuaj. Fillon një epokë fuqie dhe ndikimi për ju, dhe nëse ju mungon vetësiguria, tani do të ndiheni sikur është me të vërtetë momenti juaj në diell. Afërdita do të jetë në shenjën tuaj në fillim të këtij muaji, duke rritur marrëdhëniet tuaja dhe duke ju ndihmuar të kuptoni më mirë botën përreth jush.

Tema e rritjes fillon me hënën e re në shenjën tuaj më 6 qershor 2024, duke hapur zemrën dhe mendjen tuaj ndaj mundësive të reja që do t’ju mbajnë të frymëzuar për gjashtë muajt e ardhshëm. Me Merkurin tashmë në shenjën tuaj, kjo do të ndihmojë që komunikimet të rrjedhin me një vrull të këndshëm, duke na përgatitur për një sezon të jashtëzakonshëm dhe të këndshëm të Binjakëve , ku do të jeni shumë më të lidhur me potencialin tuaj. Marsi do të hyjë në shenjën e Demit në datën 9, duke e bërë këtë një tranzit zhgënjyes, por edhe thelbësor pasi do t’ju ndihmojë të ngadalësoni dhe reflektoni – i gjithë nxitimi që po bëni do të duhet të balancohet përfundimisht.

Afërdita dhe Mërkuri do të hyjnë në shenjën kardinale të ujit Gaforrja në datën 17, një kohë domethënëse për të vlerësuar drejtimin tuaj dhe për të bërë ndonjë lëvizje strategjike në planin tuaj të lojës. Ne i japim lamtumirën sezonit tuaj në datën 20 kur Dielli hyn në Gaforre. Është një kohë kur do të jeni më të qetë dhe të gatshëm për të përballuar botën. Sezoni i gaforres ndihmon për të ngritur financat tuaja dhe ju mundëson të jeni më të vendosur për t’i rritur ato. Do të shihni ndryshimet në marrëdhëniet tuaja me veten dhe ato që keni me të tjerët.

Historia juaj do të shpaloset për vitin e ardhshëm ndërsa Jupiteri vazhdon të hapë zemrën, mendjen dhe botën përreth jush.

2. Gaforrja

Sezoni i gaforres fillon në datën 22, duke shënuar fillimin e kapitullit tuaj të ri dhe duke sjellë një pasuri të bollëkut në horizontin tuaj. Por para kësaj, muaji fillon me tribunën e Jupiterit drejt Plutonit më 2 qershor 2024, një tranzit i fuqishëm që mund të duket si një zgjim për ju pasi ndodh në shtëpinë tuaj psikike. Ëndrrat tuaja do të bëhen më të gjalla dhe më të qarta dhe mund të ndiheni edhe profetikë gjatë kësaj kohe.

Hëna e re te Binjakët në datën 6 do t’ju bëjë më të rehatshëm të ecni me ritmin tuaj të dëshiruar, pasi nxitimi nuk është në fjalorin tuaj. Hyrja e Marsit në Demi në datën 9 është një aspekt pozitiv për ju. Edhe pse Marsi është në dëm në këtë shenjë , ai sërish do t’ju lejojë të bëni lëvizje dhe të gjeni shumë gjuhë të përbashkëta me njerëzit në jetën tuaj. Mund të ndiheni aventureske, mbrojtëse dhe romantike. Marsi në Demi do të jetë i këndshëm, edhe nëse ecni më ngadalë, sepse do të arrini të arrini gjërat pavarësisht.

Afërdita dhe Mërkuri do të bashkohen në datën 17 për t’ju sjellë shumë dashuri dhe shoqërim. Përgatituni që jeta juaj shoqërore të bëhet më energjike gjatë kësaj kohe. Do të jeni në qendër të vëmendjes, do t’i sharmoni të gjithë dhe do ndiheni rrezatues. Afërdita do t’u tregojë të tjerëve se sa të bukur jeni jashtë dhe brenda dhe gjithashtu do të ndihmojë në rritjen e financave tuaja. Mërkuri i bën njerëzit të bëhen aleatët tuaj, një tranzit i mirë sidomos nëse jeni në një pozicion akademik ose drejtues.

Qershori premton t’ju sjellë dashuri, guxim dhe shumë transformime për t’ju ndihmuar të rizbuloni një dashuri të re, atë me ju.

/vizionplus.tv

Bollëk dhe rritje financiare, fillim i verës i mbarë për 2 shenjat e Horoskopit
|