7 tendencat e bukurisë që duhet t’i keni në vëmendje

featured

Në vitin 2024, gjithçka që duam për grimin është një prekje e lehtë, pa ekzagjerime. Një penel mbresëlënës, buzë ombre, mollëza të “zhveshura” nga ngjyrat e forta, ekspertët e bukurisë parashikojnë disa nga tendencat më IN për make up-in e 2024-ës.

Të mbajturit e gjërave të thjeshta (heqja dorë nga sytë e sfumuar me të zezë, faqet e konturuara dhe buzëkuqet e theksuar) është formula që duhet të ndiqni nëse doni të ecni paralelisht me trendet e fundit. Por, kjo nuk do të thotë që duhet ta braktisni totalisht grimin e guximshëm.

Për t’jua bërë më të lehtë orientimin, ja shtatë tendencat e bukurisë që do të dominojnë vitin e ardhshëm:

#1 Penel në focus

#2 Lëkurë e pastër

#3 Skuqja e mollëzave

#4 Nuanca njëngjyrëshe

#5 Qerpikë me ngjyra

#6 Buzëkuq ombre

#7 Pak ngjyrë, nuk është kurrë e tepruar

7 tendencat e bukurisë që duhet t’i keni në vëmendje