Butoni i fshehur në makinë – mund të pastrojë filtrin e kondicionerit dhe të largojë aromat e pakëndshme

featured

Ndërsa merkuri rritet në termometër, gjithnjë e më shumë shoferë po kërkojnë butonin që do t’i mbrojë ata nga nxehtësia dhe lagështia gjatë vozitjes.

Kondicioneri në makinë është një dhuratë nga perëndia gjatë vozitjeve të gjata. Por gjithçka ka një jetëgjatësi, dhe kondicionerët nuk bëjnë përjashtim. Sigurisht, ekziston mundësia që kondicioneri të dështojë pikërisht atëherë kur ju nevojitet më shumë, duke ju lënë vetëm mundësinë për të hapur dritaren ose më keq – të keni një erë të pakëndshme në makinë.

TikToker, i nënshkruar me emrin “@master_driver666”, shpjegon se si të kapërceni këtë problem. Ajo ndau zgjidhjen e saj mjaft të thjeshtë dhe me kosto efektive, e cila premton të eliminojë aromat e pazakonta në makina.

@master_driver666 Tips for replacing car parts.#driving #skills #tips #knowledge #fpy ♬ 原聲 – Master driver

– Nëse në makinë ka erë kur ndezim kondicionerin dhe efekti i ftohjes nuk është i mirë, hapni kutinë e mbështetëses së krahut në anën e pasagjerit – thotë ajo dhe shpjegon se brenda ka një çelës që do t’ju lejojë të shkoni te filtri i kondicionerit shumë shpejt. Ajo ka treguar gjithashtu se si të hiqni filtrin dhe ta zëvendësoni me një të ri, për të cilin thotë se nuk kushton shumë, por ka treguar edhe disa truke të tjera të dobishme.

Butoni i fshehur në makinë – mund të pastrojë filtrin e kondicionerit dhe të largojë aromat e pakëndshme