featured

Sherri” që tronditi banorët, një zarf i zi mbërrin në “BBV

Tensionet në shtëpinë e “Big Brother Vip” kulmuan këtë mbrëmje. Sara dhe Françeska thuajse kanë përfunduar në një përplasje fizike për shkak të debateve të tyre. Françeska i ka kërkuar Sarës që të rregullojë rrobat e saj, duke e quajtur zhulse.

Këtë ofendim të Françeskes, Sara e ka pritur shumë keq dhe i është kthyer me të njëjtën monedhë, duke e ofenduar.

Në momentin kur Françeska ka qenë në tualet Sara i ka shkuar pas derës, duke dashur të futet me zor, në mënyrë që të dyja të përfundonin në tualent dhe në këtë mënyrë do të shkonin kokë më kokë në nominim.

Të gjithë banorët janë tronditur nga kjo ngjarje. Ndërsa vetëm pak minuta më parë, një zarf i zi ka mbërritur në shtëpisë, sipas së cilit, Vëllai i Madh ka deklaruar se nuk i toleron më aspak banorët. Sipas zarfit, është anuluar televotimi dhe njoftimi për banorët do të jepet të martën.

Tensionet në shtëpinë e “Big Brother Vip” kulmuan këtë mbrëmje. Sara dhe Françeska thuajse kanë përfunduar në një përplasje fizike për shkak të debateve të tyre. Françeska i ka kërkuar Sarës që të rregullojë rrobat e saj, duke e quajtur zhulse.

Këtë ofendim të Françeskes, Sara e ka pritur shumë keq dhe i është kthyer me të njëjtën monedhë, duke e ofenduar.

Në momentin kur Françeska ka qenë në tualet Sara i ka shkuar pas derës, duke dashur të futet me zor, në mënyrë që të dyja të përfundonin në tualent dhe në këtë mënyrë do të shkonin kokë më kokë në nominim.

Të gjithë banorët janë tronditur nga kjo ngjarje. Ndërsa vetëm pak minuta më parë, një zarf i zi ka mbërritur në shtëpisë, sipas së cilit, Vëllai i Madh ka deklaruar se nuk i toleron më aspak banorët. Sipas zarfit, është anuluar televotimi dhe njoftimi për banorët do të jepet të martën.

Tensionet në shtëpinë e “Big Brother Vip” kulmuan këtë mbrëmje. Sara dhe Françeska thuajse kanë përfunduar në një përplasje fizike për shkak të debateve të tyre. Françeska i ka kërkuar Sarës që të rregullojë rrobat e saj, duke e quajtur zhulse.

Këtë ofendim të Françeskes, Sara e ka pritur shumë keq dhe i është kthyer me të njëjtën monedhë, duke e ofenduar.

Në momentin kur Françeska ka qenë në tualet Sara i ka shkuar pas derës, duke dashur të futet me zor, në mënyrë që të dyja të përfundonin në tualent dhe në këtë mënyrë do të shkonin kokë më kokë në nominim.

Të gjithë banorët janë tronditur nga kjo ngjarje. Ndërsa vetëm pak minuta më parë, një zarf i zi ka mbërritur në shtëpisë, sipas së cilit, Vëllai i Madh ka deklaruar se nuk i toleron më aspak banorët. Sipas zarfit, është anuluar televotimi dhe njoftimi për banorët do të jepet të martën.

Tensionet në shtëpinë e “Big Brother Vip” kulmuan këtë mbrëmje. Sara dhe Françeska thuajse kanë përfunduar në një përplasje fizike për shkak të debateve të tyre. Françeska i ka kërkuar Sarës që të rregullojë rrobat e saj, duke e quajtur zhulse.

Këtë ofendim të Françeskes, Sara e ka pritur shumë keq dhe i është kthyer me të njëjtën monedhë, duke e ofenduar.

Në momentin kur Françeska ka qenë në tualet Sara i ka shkuar pas derës, duke dashur të futet me zor, në mënyrë që të dyja të përfundonin në tualent dhe në këtë mënyrë do të shkonin kokë më kokë në nominim.

Të gjithë banorët janë tronditur nga kjo ngjarje. Ndërsa vetëm pak minuta më parë, një zarf i zi ka mbërritur në shtëpisë, sipas së cilit, Vëllai i Madh ka deklaruar se nuk i toleron më aspak banorët. Sipas zarfit, është anuluar televotimi dhe njoftimi për banorët do të jepet të martën.

Sherri” që tronditi banorët, një zarf i zi mbërrin në “BBV

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Identifikohu

Identifikohu ose krijo një llogari tani për të përfituar nga privilegjet e Press Online.al - i cili është plotësisht falas!