featured

5 Dhjetori, Dita Ndërkombëtare e Vullnetarizmit

Dita Ndërkombëtare e Vullnetarizmit shënohet më 5 dhjetor. Kjo ditë është caktuar nga Asambleja e Përgjithshme OKB-së në vitin 1985 dhe u dedikohet të gjithë atyre vullnetarëve të shumtë anembanë botës, të cilët sakrifikojnë interesat e tyre personale, në interes të shoqërisë dhe komunitetit.

5 Dhjetori shihet si një shans unik për të ndarë vlerat e tyre dhe promovuar punën e tyre midis komuniteteve të tyre, organizatave joqeveritare, agjencive të Kombeve të Bashkuara, autoriteteve qeveritare dhe sektorit privat.

Përveç mobilizimit të mijëra vullnetarëve çdo vit, programi i vullnetarëve të Kombeve të Bashkuara (UNV) kontribuon në paqen dhe zhvillimin duke mbrojtur njohjen e vullnetarëve dhe duke punuar me partnerët për të integruar vullnetarizmin në programet e zhvillimit.

5 Dhjetori, Dita Ndërkombëtare e Vullnetarizmit
Giriş Yap

Press Online ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!