Debati me Azemin: Blerando e pëlqen Albën?

featured

Debat i ashpër ka shpërthyer mes Azemit dhe Blerandos gjatë këtyre ditëve. Blernado tha se nuk i kanë mendimet e njëjta dhe se nuk kanë qenë shokë kurrë, une ja…

Debat i ashpër ka shpërthyer mes Azemit dhe Blerandos gjatë këtyre ditëve.

Blernado tha se nuk i kanë mendimet e njëjta dhe se nuk kanë qenë shokë kurrë, une ja kam jap respektin që e ka meritu.

Azemi i replikoj se i ka thënë se ai ka ‘Master” ndërsa Blerando jo dhe se nuk din të ‘ngjeh’.

E Buci u përfshi duke thënë se arsyeja e debatit është Alba, sepse sipas tij Blerando e pëlqen Albën.

Debati me Azemin: Blerando e pëlqen Albën?