Ka dalur nga shtëpia tre ditë më parë, babai raporton të zhdukur djalin

featured

Një person në Mamushë të Prizrenit, ka lajmëruar policinë për zhdukjen e djalit të tij.

Në raportin 24 orësh, thuhet se ankuesi ka treguar se djali i tij ka dalë nga shtëpia para tre ditëve, dhe nuk dihet vendndodhja e tij.

Njësitë relevante të policisë janë duke e hetuar rastin, për të cilin është njoftuar edhe prokurori.

 

Ka dalur nga shtëpia tre ditë më parë, babai raporton të zhdukur djalin