Fotolajm/ Zelensky viziton ushtarët e plagosur gjatë vizitës në SHBA

featured

Pas zbarkimit në SHBA, angazhimi i parë i presidentit ukrainas përfshinte takimin me ushtarë të plagosur ukrainas në Spitalin Universitar Staten Island.

Presidenti shtrëngoi duart, shpërndau çmime dhe pozoi për fotografi në objektin ku po trajtohen ushtarët për plagët e tyre.


Top Channel

Fotolajm/ Zelensky viziton ushtarët e plagosur gjatë vizitës në SHBA