Pse Irlanda është kaq e rëndësishme për Joe Biden?

featured

Kjo vizitë presidenciale nuk do të bëhej nëse Korniza Windsor nuk do të ishte siguruar për të zgjidhur çështjet mbi tregtinë midis Britanisë së Madhe, Irlandës së Veriut dhe Republikës. E ardhmja e çdo marrëveshjeje të tregtisë së lirë midis MB dhe SHBA varet gjithashtu nga mirëmbajtja e vazhdueshme e GFA.

Pse Irlanda është kaq e rëndësishme për Joe Biden?