Nick Cannon e konsideron Taylor Swift si gruan që do të bënte fëmijën e tij të 13-të

featured

Nick Cannon nuk i pëlqen të përgjigjet nëse ka në plan të ketë më shumë fëmijë, por ka një personazh të famshëm me të cilin nuk do të kishte problem të rriste familjen e tij.

Prezantuesi i “Këngëtarit të maskuar” është bërë babi i 12 fëmijëve. Djali i tij i mitur, Zen, humbi jetën pas një beteje me kancerin e trurit në vitin 2021.

Gjatë një paraqitje të fundit në emisionin e Howard Stern, ai u pyet nëse familja e tij është e plotë.

“Sa herë që i përgjigjem kësaj pyetjeje, nuk mund t’i përgjigjem kurrë saktë,” tha Cannon.

Kur Stern ofroi se do të duhej të ishte dikush shumë i veçantë për të pasur një fëmijë me Cannon dhe sugjeroi Taylor Swift, Cannon nuk kundërshtoi.

“Para së gjithash, ajo është një kompozitore e mrekullueshme. Ajo që më pëlqen te Taylor Swift është se ajo ka qenë kaq e pambrojtur dhe e hapur me të gjithë muzikën e saj”, tha Cannon.

“Mendoj se ajo do të lidhej shumë mirë me mua, duke u bazuar në faktin se ne kemi takuar shumë njerëz në sy të publikut, ashtu edhe unë,” tha ai. “Ne ndoshta do ta kuptojmë vërtet njëri-tjetrin.”

Cannon tha se ishte i vetëdijshëm se Swift është ndarë nga i dashuri, Joe Alwyn.

Swift aktualisht po performon në shfaqjen e saj ” Eras Tour “.


Top Channel

Nick Cannon e konsideron Taylor Swift si gruan që do të bënte fëmijën e tij të 13-të