Organizatat studentore marshojnë të mërkurën kundër profesorit Bejta

featured

Unioni Demokratik Studentor njoftoi se së bashku me Këshillin Studentor të Fakultetit të Fiologjisë do të marshojnë të mërkurën (12), me kërkesë që të përjashtohet profesori i Universitetit të Prishtinës, Bekim Bejta.

Në njoftim u tha se marshi paqësor do të nisë në orën 10:00, nga Fakulteti Filologjik deri te objekti i Rektoratit.

“Në emër të Organizatës Unioni Demokratik Studentor dhe Këshillit studentor të Fakultetit të Filologjisë ju njoftojmë që të mërkurën me datë 12 Prill nga ora 10:00 do të organizojmë një marsh paqësor nga Fakulteti Filologjik deri në Rektorat për të kërkuar përjashtimin e Profesorit Bekim Bejta pas veprimeve të këtij të fundit”, u tha në njoftim.

Profesori në Departamentin e gjuhës angleze, Bekim Bejta, po akuzohet nga studentët për dhunë dhe shantazh ndaj studentëve të UP-së.

Organizatat studentore marshojnë të mërkurën kundër profesorit Bejta