Liverpooli interesohet për Tchouamenin

featured

Liverpool po përgatitet për një rindërtim të thellë të skuadrës, pas një sezoni katastrofik. Sepse rezultatet që kanë arritur janë larg pritshmërive dhe rrezikojnë të mbeten jashtë edicionit të ardhshëm të Champions League.

Projekti i Jürgen Klopp është në krizë dhe e vetmja zgjidhje që ata gjejnë është të bëjnë ndryshime të shumta në dhomën e zhveshjes, duke hequr qafe lojtarët që nuk kontribuojnë më asgjë dhe duke nënshkruar me yje të rinj.

Dhe pozicioni që ata kanë prioritet forcimin është qendra e fushës, ku kanë shfaqur probleme serioze, të cilat duan t’i zgjidhin sa më shpejt. Për këtë ata kanë në mendje synime të shumta, ku disa emra spikasin mbi të tjerët.

Dhe ndër ata që zënë një pozicion të privilegjuar në rendin e ditës është ai i Aurelien Tchouameni, i cili tashmë ishte një çështje prioritare në Anfield verën e kaluar, megjithëse në fund nuk mundën të bënin asgjë për ta penguar atë të përfundonte në Real Madrid.

Liverpooli interesohet për Tchouamenin