Kjo është arsyeja e ndarjes së Dafines dhe Dj Geek

featured

Ka disa javë që Dafina dhe Dj Geek kanë pasur një krisje të marrëdhënies së tyre.

Burime të Prive kanë bërë të ditur se arsyeja e këtij veprimi është për shkak që Dafina ka pasur në plan krijimin e familjes.

Ndërsa siç thonë burimet, Geek ka ngrruar për të marr përgjegjësi të tilla.

Kjo është arsyeja e ndarjes së Dafines dhe Dj Geek