Kiara debaton ashpër me Nitën: Po viktimizohesh

featured

Gjatë prime-t të shkuar, Nita ka pasur një debat të ashpër me Luizin, pasi ai u shpreh se nuk e nominon për shkak të sëmundjes së saj.

Ajo është ndjerë e ofenduar nga kjo gjë dhe ka vazhduar të debatojë për deklaratën e Luizit. Ky i fundit tha se ishte vetë ajo që e pyeti përse nuk e nominon, ndaj dha përgjigjen e tij.

Por sipas Nitës, Luizi e përdor këtë gjë për qëllimet e lojës së tij.

Më pas Kiara i është drejtuar Nitës duke i thënë se po viktimizohet duke përdorur këtë situatë.

Kiara debaton ashpër me Nitën: Po viktimizohesh