Luizi thotë kush do dalë të martën nga banorët e rikthyer

featured

Në emisionin e Top Albania Radio nga shtëpia e Big Brother VIP, Luizi preku një diskutim shumë interesant që nisi me nominimin e fortë ku në lojë janë emrat e të rikthyerve Kiara, Efi, Ronaldo e Bledi. 

Sipas Luizit më të rrezikuar janë Bledi dhe Ronaldo.

“Për mendimin tim, më të rrezikuar janë Bledi e Ronaldo dhe nuk e them këtë se Kiarën dhe Efin i kam përzemër. Për Ronaldon e di që është qeshrarak në sulmet që bën, nuk ka energji, por e ka nga nominimi.

Bledi aty kapet, aty sillet. Merret vetëm me Kristin, me mua nuk merret, me Qetësorin jo, me Kiarën jo dhe Efin jo”, tha Luizi.

Luizi thotë kush do dalë të martën nga banorët e rikthyer