Krasniqi për zv.kryeministrin Bislimi: Besniku është zgjuar edhe kur flen, por është fjetur kur është zgjuar

featured

Profesori universitar, Milazim Krasniqi, ka ironiozuar me zëvendëskryeministrit njëherit kryengeociatorin e Kosovës për bisedimet me Serbinë, Besnik Bislimi.

Krasniqi është ndërlidhur me temën për themelimin e Asociacionit të komunave me shumicë serbe duke thënë se Asociacioni është formuar një herë dhe nuk mund të të formohet përsëri.

“Besniku është zgjuet edhe kur flen, por është fjetur kur është zgjuet.” – ka ironizuar Krasniqi.

Krasniqi për zv.kryeministrin Bislimi: Besniku është zgjuar edhe kur flen, por është fjetur kur është zgjuar