Këta katër banorë dërgoi Nita në nomimim

featured

Një zarf i kuq hyri në shtëpi ditën e sotme për Nitën, duke qenë se ajo ishte lidere për këtë javë.

Vëllai i Madh i dha mundësinë Nitës që ajo të zgjedhë njërin prej grupeve, banorët e rinj ose të vjetër, për t’i falur imunitet.

Grupi tjetër automatikisht shkon në nominim. Nita zgjodhi të dërgojë në televotim Efin, Kiarën, Bledin dhe Ronaldon.

Këta katër banorë dërgoi Nita në nomimim