“Final Fantasy XIV” tani është falas për një kohë të kufizuar

featured

Stormblood, ndoshta më i keq i zgjerimeve të Final Fantasy XIV, tani është falas për pronarët ose blerësit e rinj të FFXIV Starter Edition deri më 8 maj. Ju mund të merrni të gjitha detajet mbi promovimin këtu.

Stormblood paraqiti zhvillimin e nevojshëm të karakterit, veçanërisht për Zenos yae Galvus. E vlerësova se ai është me të vërtetë vetëm një fanatik i vogël i çuditshëm që nuk shqetësohet për të qenit vërtet i keq aq sa: “Ti, Luftëtar i Dritës, je më i forti dhe unë do t’i kushtoj çdo fije të qenies sime për të të shkatërruar ty”. Ai është një personazh i tipit Vexhita nëse Vexhita nuk do të rehabilitohej kurrë nga dashuria e një gruaje të mirë. Dhe përvoja juaj me të në Stormblood informon shumë veprimet dhe sjelljet e tij në Endwalker.

Gjithashtu nuk e kisha problem historinë e përgjithshme të Luftëtarit të Dritës që bashkonte klanet Au Ra për të luftuar kundër imperializmit Garlean. Por Stormblood thjesht nuk më lidhi ashtu siç bënë zgjerimet e tjera. Nuk kishte asnjë moment të veçantë përcaktues të zgjerimit që mbeti me mua si banketi në fund të A Realm Reborn ose beteja kundër Nidhogg në Heavensward. Birucat e Stormblood nuk ishin më të mirat dhe shumica e personazheve të rinj ishin të pavërejshëm. E keqja Yotsuyu ishte përjashtimi i vetëm, por unë isha jashtëzakonisht i zhgënjyer me harkun e saj në Stormblood, duke ndjerë se ajo meritonte shërbimin shumë më tepër se Fordola.

Në përgjithësi, Stormblood ndihej intersticial për të gjitha konfliktet gjithëpërfshirëse të mbuluara në zgjerimet e tjera. Por historitë intersticiale janë të nevojshme – në fund të fundit, çdo zgjerim nuk mund (as nuk duhet!) të përmbajë shkatërrimin emocional të një Endwalker, Heavensward ose Shadowbringers. Në këtë drejtim, Stormblood është një pushim i mirëpritur ku unë thjesht mund të qetësohem në Kurogane, të bëj luftime të herëpashershme për liri dhe të shoqërohem me Turtles Ninja Adoleshente Mutant nën ujë. Stormblood ka gjithashtu fatin e jashtëzakonshëm që të ketë muzikën më të mirë të boss-fight nga të gjitha zgjerimet. “Vajza e çuditshme” shkon më vështirë se çdo gjë më parë apo më pas.

Dhe tani, nëse keni një Final Fantasy XIV Starter Edition ose jeni në treg për të blerë një të tillë, mund të përjetoni Stormblood falas. Lojtarët e kualifikuar kanë pak më shumë se një muaj për të kërkuar zgjerimin përpara se promovimi të përfundojë më 8 maj. Për më tepër, nëse jeni një lojtar i FFXIV i skaduar siç kam qenë unë, Square Enix po drejton një promovim të hyrjes falas që përfundon gjithashtu më 8 maj. Në thelb, tani është koha më e mirë për t’u kthyer në Eorzea – dhe nëse nuk keni qenë kurrë, ju rekomandoj shumë.

/GameWorld Albanian

“Final Fantasy XIV” tani është falas për një kohë të kufizuar