A flet Mbresa me Xhulin?

featured

Ish-finalistja e “BBVK”, mbrëmë ka bërë të ditur raportin e saj me Xhulin pas përfundimit të reality-show.

Mbresa tha se flet me Xhulin dhe ka një raport krejtësisht normal, pavarësisht debateve që kanë pasur në shtëpi.

“Po flas me Xhulin dhe kemi një raport të mirë”, tha ndër tjera, Mbresa.

Ndryshe, javë më parë edhe Xhuli ka thënë se gëzojnë një raport të mirë me Mbresën.

A flet Mbresa me Xhulin?