207 mijë euro viktimave të tij/ Specialja vendos për Sali Mustafën

featured

207 mijë euro duhet t’i paguajë sipas Gjykatës Speciale të Kosovës me seli në Hagë ish-kreu i UÇK-së Salih Mustafa, t’ua paguajë 207 mijë euro viktimave të vrasjes së paligjshme, ndalimit arbitrar dhe torturës.


Top Channel

207 mijë euro viktimave të tij/ Specialja vendos për Sali Mustafën