Arsye sigurie, SHBA ndaloi Kaspersky-n/ Vazhdon përdorimi në Ballkan!

featured

Shtetet e Bashkuara të Amerikës e kanë ndaluar sistemin antivirus të prodhuesit rus, Kaspersky, por institucionet shtetërore në Maqedoninë e Veriut, në Bosnjë e Hercegovinë dhe në Serbi, po i shfrytëzojnë shërbimet e kësaj kompanie ruse që është në “listën e zezë” në shumë vende dhe kjo ka ngjallur shqetësime mbi sigurinë e kompjuterëve në institucionet e këtyre shteteve.

Arsye sigurie, SHBA ndaloi Kaspersky-n/ Vazhdon përdorimi në Ballkan!