Protestë para Gjykatës Kushtetuese/ “Vendimi për rritjen e pagave është i turpshëm”

featured

E për shkak të vendimit për rritjen e madhe të pagave të zyrtarëve, përballë Gjykatës Kushtetuese u mbajt protestë e organizuar nga partia “Demokratët”. Të pranishmit shprehen se vendimi për pagat është i turpshëm dhe kërkojnë tërheqjen e menjëhershme të të njëjtit.

Protestë para Gjykatës Kushtetuese/ “Vendimi për rritjen e pagave është i turpshëm”