Melania nuk merr pjesë në betejat ligjore të Donald Trump, a është ajo kundër ish-presidentit?

featured

Donald Trump nuk ishte i vetëm kur avioni i tij u nis për në qytetin e Nju Jorkut në fillim të kësaj jave në akuzuat për falsifikimin e të dhënave të biznesit në lidhje me pagesën e parave ndaj një ish-ylli të filmit për të rritur.

Ai nuk ishte i vetëm më vonë as anë Palm Beach, Florida, ku iu drejtua qindra mbështetësve të tij më të afërt në shtëpinë e tij në Mar-a-Lago, duke mbajtur një fjalim 25-minutësh kundër një sistemi drejtësie që ai beson se do ta kapë atë me çdo kusht.

Ajo që ishte e vështirë të injorohej, megjithatë, ishte se kush nuk ishte aty: ish-zonja e parë Melania Trump.

Gjatë gjykimit të tij historik të martën në një gjykatë në Manhatan, Melania – shpesh në krah gjatë ngjarjeve publike të profilit të lartë – nuk ishte as në të njëjtin kod zonë, me sa duket duke qëndruar në shtëpi më shumë se 1200 milje në jug në Palm Beach. Ajo nuk ishte e pranishme në fjalimin e Trump para turmës sfiduese të Mar-a-Lago.

Dhe kur erdhi koha gjatë fjalimit të tij që Trump të falënderonte anëtarët e familjes që i qëndruan pranë, emri i Melanias mungonte në mirënjohjet e tij.

E gjithë kjo ka ngjallur pyetje në media dhe publikun për gjendjen e marrëdhënies së saj me ish-presidentin. “Melania Trump me sa duket iu përgjigj ‘F–k Off’ në fjalimin e bashkëshortit të saj pas gjykimit,” shkruhej në një titull të Vanity Fair.

Njerëzit ndërkohë kanë shkruar në rrjete sociale se ajo ka heshtur gjithmonë dhe se nuk e thotë të vërtetën.


Top Channel

Melania nuk merr pjesë në betejat ligjore të Donald Trump, a është ajo kundër ish-presidentit?